Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ADLER otevřel dveře pro unikátní školení: Renovace oken v praxi

ADLER jako přední výrobce barev, laků a povrchových úprav nedávno otevřel dveře pro unikátní praktické školení řemeslníků z oboru na téma profesionální renovace oken.

Školení proběhlo na začátku ledna 2024 ve školícím centru ADLER Česko v Troubsku u Brna, kde je zároveň sídlo dceřiné společnosti pro Českou republiku a logistické centrum pro celou ČR a SR.

Společnost ADLER Česko se při organizaci tohoto školení nespoléhala jen sama na sebe, ale úzce spolupracovala s autorizovaným prodejcem ADLER, firmou DK Trade z Jindřichova Hradce, která požádala ADLER o toto školení a spoluorganizovala jej pro své zákazníky z řad řemeslníků. K vysoké kvalitě školení přispěla také odborná spolupráce s profesním sdružením Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR. Společnými silami se tak podařilo vytvořit poutavý a odborný program školení, na které byli pozváni profesionální malíři, natěrači a lakýrníci. Kapacita školení však byla omezená. Aby každý účastník získal co nejvíce prostoru pro své dotazy, počet účastníků byl omezen na 15 osob.

Hlavní náplní školení byl praktický nácvik profesionální renovace starých oken a dveří. Účastníci měli jedinečnou příležitost vyzkoušet si profesionální renovaci oken pod dohledem techniků z ADLER, kteří se účastníkům celý den plně věnovali. Jako bonus po společném obědě účastníci absolvovali i komentovanou prohlídku sídla společnosti ADLER Česko i s jejím technickým a technologickým zázemím.

ADLER i partneři jsou si vědomi, jak je důležitá průběžná vzdělávací činnost a rozvoj dovedností pro řemeslo. Proto je ADLER nejen předním výrobcem, ale také aktivním hráčem v oblasti vzdělávání a rozvoji oboru povrchových úprav.

Prohlédnout fotogalerii ze školení


ADLER Česko s.r.o.
logo ADLER Česko s.r.o.

Společnost ADLER je přední evropský výrobce laků, barev, prostředků na ochranu dřeva a systémů na povrchovou úpravu oken, dveří, podlah, nábytku i dřevostaveb. V sortimentu značky ADLER se nachází více než 10.000 výrobků pro různé oblasti použití ...

 
 
Reklama