Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dorsis Fortius EI30 - Požární dveře bez kompromisů

Při výběru požárně odolných dveří jsou prioritou technické požadavky, design bývá až na druhém místě. Požární dveře se skrytými zárubněmi FORTIUS EI 30 ale splní i ta nejnáročnější kritéria estetická.

Požadavky na požární bezpečnost jsou nedílnou součástí každého projektu a někdy mohou určitým způsobem limitovat představy architektů či designérů o charakteru interiéru. Dveře se skrytými zárubněmi Fortius EI30 z portfolia společnosti Dorsis mají certifikovanou protipožární odolnost EI30 a zároveň splňují náročné požadavky na design dveřního křídla z pohledu povrchu i rozměrů.

Dveře Dorsis se skrytými zárubněmi se dodávají jako celek, takže již z výroby je zajištěna jejich perfektní a dlouhodobá funkčnost. V interiéru mají schopnost dokonale splynout s povrchem stěny v jednu rovinu, ať už ji tvoří omítka, sádrokarton, dřevěný obklad, cementová stěrka či jiný materiál.

Podívejme se, co se skrývá pod povrchem: subtilní, ale vysoce pevná zárubeň ze speciálního hliníkového profilu a masivní křídlo o tloušťce 52 mm, opatřené po obou stranách opláštěním z MDF desky o nadstandardní tloušťce 6 mm.

Protipožární vlastnosti

Dveře Dorsis se skrytými zárubněmi FORTIUS EI 30 mají požární odolnost EI/EW 30 DP3-C a certifikaci pro Českou a Slovenskou republiku. Ve standardním provedení se vyrábějí ve světlé šířce 600 - 900 mm a výšce od 1970 do 2900 mm. Všechny bezpečnostní úpravy jsou oku skryty a dveře stále naplňují svou podstatu - dveře jako designový doplněk interiéru.“

Dveře se skrytou zárubní Fortius EI30 se uplatňují zejména v administrativních či veřejných stavbách, stále častěji je ale instalujeme i v developerských projektech a dokonce i větších rodinných domech.

Více informací


DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.

 
 
Reklama