Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Venkovní žaluzie – praktické zastínění oken i designový prvek domu

Vedle stínicí a bezpečnostní funkce dotváří venkovní žaluzie vzhled vašeho domu. Vybrat si můžete snadné ruční nebo elektrické ovládání i barvu svých nových žaluzií.

V dnešní době si můžete vybrat z mnoha typů a barev, kdy není problém žaluzie sladit s barvou okna či fasády. Velmi elegantní je například venkovní žaluzie Setta 65 nebo 90, jejich lamela má elegantní tvar písmene S a je na výběr, buď z šíře lamely 65 mm, nebo 90 mm. Cena pak závisí na rozměru, typů ovládání, barvě. Je však již jisté, že tato investice se Vám zanedlouho vrátí v podobě úspor energie.

Ovládání bez starostí

Venkovní žaluzie můžete ovládat manuálně – klikou nebo motoricky – dálkovým ovladačem nebo vypínačem. Pokud jste fanouškem inteligentních domácností, tak jistě oceníte chytré ovládání žaluzií, které vám umožní regulovat úroveň zastínění přes mobilní aplikaci, i když se zrovna nacházíte mimo domov.

Venkovní žaluzie s motorickým pohonem navíc můžete doplnit o větrná čidla. Pokud čidla zaznamenají déšť nebo vítr, automaticky stáhnou venkovní žaluzie a ochrání tak okna před poškozením. Prostřednictvím systému TaHoma® můžete své stínění také snadno zapojit do chytré domácnosti. Díky tomu budete moct ovládat stínění ve všech místnostech zároveň, synchronizovat ho se zapnutím osvětlení či topení nebo nastavit konkrétní scénáře sklápění a naklápění žaluzií na dané dny či denní dobu.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 
Reklama