Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISOTRA – Váš český výrobce stínicí techniky

Název ISOTRA vznikl spojením zkratek ISO od slova „isolation“ jako izolace a TRA od slova „trade“ jako obchod, neboť počáteční aktivity byly postavené na velkoobchodu s těsněním do oken.

ISOTRA – výrobce originální české stínicí techniky

Společnost ISOTRA byla založena v Bolaticích v roce 1992. Rostoucí poptávka po žaluziích vedla v roce 1993 k rozšíření podnikatelských aktivit nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů přivedla společnost v roce 1995 k zahájení výroby vlastních komponentů k žaluziím. Společnost dodnes zůstává ryze českou.

ISOTRA se nezabývá pouze výrobou interiérových a exteriérových žaluzií, ale také dalšími produkty, jako jsou látkové rolety, skládané látkové žaluzie – plisse, japonské stěny, předokenní venkovní rolety, sítě proti hmyzu, markýzy, verandy, screenové rolety a také vlastní pergoly. Výrobky, které jsou výsledkem vlastního výzkumu a vývoje, vyváží do více než 45 zemí světa. V roce 2020 společnost dosáhla obratu více než jeden a čtvrt miliardy korun!

Důkazem úsilí společnosti o neustálý rozvoj je také vlastní lakovna, která byla otevřena v roce 2019, a která je nejmodernější svého druhu ve střední Evropě. Tato zbrusu nová budova v podobě 170 milionové investice umožní zvýšit výkonost staré lakovny více než sedminásobně. Zároveň společnost ISOTRA vždy dbala a dbá na ochranu životního prostředí, a proto i nová lakovna splňuje vysoké nároky zákona o ochraně ovzduší dle norem ČSN a nemá negativní dopad na životní prostředí.

Společnost ISOTRA se začala již v roce 2018 zabývat vývojem a výrobou hliníkových pergol, které jsou na trhu stále oblíbenější. O rok později uvedla na trh samonosnou bioklimatickou pergolu ARTOSI a také screenovou roletu ALFA-ZIP, která slouží nejen k montáži přímo do noh pergoly a může tak tvořit dokonalou ochranu terasy. I do budoucna jsou v plánu další investice právě do tohoto sortimentu. Cílem společnosti ISOTRA je vložit zákazníkovi do rukou značkový, jasně identifikovatelný výrobek. Hlásíme se k odpovědnosti za kvalitu a vysokou technologickou úroveň našich produktů.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 
Reklama