Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dům jedním tahem vyhlašuje „Léto s VELUXEM“

„Léto s VELUXEM“ je tu pro stávající i budoucí zákazníky Dům jedním tahem.

Dům jedním tahem (DJT) představuje svého dlouholetého dodavatele střešních oken, firmu VELUX, která patří mezi tradiční výrobce střešních oken nejen na českém trhu, ale ve více než 40 zemích po celém světě.

„VELUX je dlouholetým dodavatelem střešních oken do našich montovaných domů z lehkého keramického betonu. Pro naše zákazníky chceme to nejlepší a přesně to okna VELUX splňují: vysoká kvalita materiálů a provedení, široká nabídka doplňků a moderní stínicí techniky, odborné poradenství i nadstandardní servis“, říká Roman Ullmann, vedoucí prodeje Dům jedním tahem.

„Léto s VELUXEM“ je tu pro stávající i budoucí zákazníky Dům jedním tahem. Všichni, kteří už v Domech jedním tahem bydlí mohou posílat fotky svých střešních oken VELUX a soutěžit o zajímavé ceny. Ale ani noví zákazníci nepřijdou zkrátka. Stačí si rezervovat projekt některého Domu jedním tahem se střešními okny do 31.8. 2021 a mohou získat hodnotné věcné ceny v podobě příslušenství ke střešním oknům VELUX.

Bližší informace o akci najdete na webu www.dumjednimtahem.cz.

Více o akci „Léto s VELUXEM“


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama