Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dveřní kování COBRA Aphrodite - titan na hraně minimalismu

Trend estetické čistoty a přímých linií vnímáme v interiérovém designu stále častěji. Cobra Aphrodite je výjimečná v tom, že dochází až k podstatě minimalismu. To vše za více než výhodnou cenu!

Dveřní kování Aphrodite navazuje na dlouhodobý úspěch kolekce Black Line - tmavých a černých kování. Rostoucí popularita tmavých kování koresponduje s bezpochyby nejsilnějším designovým trendem současnosti - minimalismem spojeným s důrazem na tvarový a barevný kontrast.

Základem každého dveřního kování je skvělá ergonomie, přičemž COBRA APHRODITE snese ta nejnáročnější měřítka. Pečlivé zpracování hran a jemné probrání zadní části kliky zajistí příjemný úchop, díky čemuž můžeme opustit jistotu oblých tvarů. Subtilní Aphrodite tak může nabídnout estetiku pohledově zcela rovné kliky vhodné do moderních až industriálních prostor.

Matný titanový povrch kliky vychází vstříc současnému trendu tmavých a černých kování. „Tmavé barvy vnesou do interiéru zcela nový charakter. Matný povrch titanových klik působí nesmírně elegantně, černé minimalistické kliky jsou pak vyloženě luxusní a nadčasové,“ zdůrazňuje Kristina Boda, ředitelka společnosti COBRA. „Jsme rádi, že díky výhodné ceně najde Aphrodite cestu i do interiérů stavěných s nižšími rozpočty. Oblíbený minimalismus nemusí nutně znamenat vysoké pořizovací náklady“.

Aby byl soulad se stylem interiéru dokonalý, volit je možné i méně dominantní variantu s povrchem matného niklu.

Více informací o titanových dveřních kováních COBRA

 
 
Reklama