Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

1. ročník konference ČKLOP - OKNA & DVEŘE 2020

Na základě rozhodnutí představenstva ČKLOP jsme připravili 1. ročník nové konference ČKLOP, která by měla probíhat každý rok na podzim s aktuálními tématy pod názvem OKNA & DVEŘE. Máme pro vás spoustu témat, o která bychom se s vámi v rámci přednášek této konference chtěli vzájemně podělit. Věříme proto, že i z vaší strany bude o tuto konferenci zájem.


Název konference: 1. ročník konference ČKLOP - OKNA & DVEŘE 2020

  • Datum a čas konání: 15.10.2020, 10:00 – 16:35 hodin
  • Místo: Evropské školící centrum Litomyšl
  • Cena vstupenky: 1.100,- Kč bez DPH

Při této příležitosti pro vás a vaše obchodní partnery připravujeme i večerní neformální posezení, na kterém bychom se s vámi rádi sešli po skončení konference. Bude pro vás připravena večeře formou rautu, pivo, víno, nealko. Ubytování je možné buď v prostorách školícího centra, nebo v hotelích poblíž školícího centra (ubytování je v režii každého individuálně, seznam doporučených hotelů vám rádi zašleme). Večerní občerstvení je pro účastníky konference za poměrnou část nákladů, a to ve výši 300,- Kč bez DPH (rezervace vaší účasti na večerní posezení bude možná rovnou při objednání Vaší vstupenky přes registrační formulář, nebo přes naši kancelář).

Vstupenky zdarma pro členy ČKLOP:

• řádný člen ČKLOP má nárok na 2 vstupenky zdarma • přidružený člen má nárok na 1 vstupenku zdarma

Stejně jako na březnové konferenci umožňujeme využít komerční prostor prezentací vaší společnosti i na této akci.

Vzhledem k tomu, že ČKLOP vstupuje do nového druhu konference zaměřené výhradně na Okna a dveře, prosíme o vaši spolupráci s propagací této konference, a to především u vašich odběratelů. Protože především jim je tato konference určena.

Děkujeme za spolupráci a budeme se těšit na viděnou!

 
 
Reklama