Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E-shop SKLADOVÁ-OKNA.cz spustil nový konfigurátor

Chcete do oken místo dvojskel trojskla? Potřebujete, aby vchodové dveře měly nadsvětlík? Sháníte balkonové dveře v netypických rozměrech a v antracitové barvě? Využijte vychytaného konfigurátoru.

E-shop SKLADOVÁ-OKNA.cz, který vlastní největší sklad otvorových výplní v Česku, uspokojí nejen ty, kteří chtějí plastová okna a dveře rychle a levně, ale také náročnější zákazníky, kteří do svých domů a bytů potřebují toto zboží na míru. „;Naší snahou je, aby si lidé jednoduše a rychle pomocí konfigurátoru navolili všechny požadované parametry a ušetřili si tak čas složitým poptáváním přes nějaké formuláře nebo e-maily. Konfigurátor totiž ukazuje okamžitou informaci o ceně. Zákazník tak ihned vidí, o kolik je třeba dražší okno s trojsklem, nebo kolik si musí připlatit, když bude chtít antracitovou barvu z obou stran,“ popsal Petr Borecký, ředitel společnosti TT HOLDING, která e-shop provozuje.

Možností, které konfigurátor nabízí, je celá řada, v tomto článku představíme alespoň ty nejdůležitější:
  • Vyberete si rozložení, tedy počet křídel a je možné přidat i nadsvětlík.
  • Zvolíte si, jak se daná křídla budou otevírat, zda budou i výklopná, nebo fixní.
  • Navolíte si požadované rozměry, přičemž je vám k dispozici také krátký návod na zaměření otvorových výplní.
  • Vyberete si typ a barvu profilu, zvolíte variantu zasklení, k dispozici jsou i různé typy meziskelních mřížek a ornamentního zasklení.
  • Společně s okny a dveřmi si můžete navolit také příslušenství, tedy kliky, parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.

Ředitel Borecký ještě doplnil, že pokud si nejste jistí správností objednávky, můžete si za drobný poplatek přiobjednat telefonickou konzultaci s odborníkem.


Skladová-okna.cz
logo Skladová-okna.cz

E-shop Skladová-okna.cz nabízí okolo 140 typů oken a dveří skladem ihned k odběru nebo s dodáním do tří dnů. Okna a dveře na míru lze navolit v online konfigurátoru s okamžitým výpočtem ceny - vybrat lze barvu, křídla, rozměr, způsob otevírání, typ profilu ...

 
 
Reklama