Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nově prodáváme střešní výlez

V sortimentu e-shopu SKLADOVÁ-OKNA.cz, který vlastní největší sklad plastových oken v České republice, nově najdete střešní výlez. Ten umožní bezpečný přístup ke komínu i k solárním panelům.

Plastový střešní výlez konstrukčně vychází ze střešního okna PREMIUM, které si v e-shopu také můžete zakoupit. Výlez s bezpečnostním kaleným sklem (Ug= 1,1 W/m²K) je určen pro bungalovy i patrové domy, dá se namontovat na každou střechu se sklonem 15°až 75°. K dispozici je v levém i pravém provedení.

Může se otevřít až o 90°, přičemž patentovaný systém kování zajišťuje perfektní stabilitu křídla nejen při maximálním otevření, ale i v poloze větrání. Stejně jako u střešních oken PREMIUM i tento střešní výlez je bezúdržbový a dá se použít pro prostory se zvýšenou vlhkostí, jako jsou půdní kuchyně a koupelny.

Kominický výlez PREMIUM si můžete zakoupit v bílé barvě a venkovní hliníkové oplechování je šedé, nebo hnědé. Montáž výlezu je stejná jako u střešního okna, je nutné použít těsnící lemování. V e-shopu SKLADOVÁ-OKNA.cz lze objednat lemování pro ploché i vlnité krytiny.


Skladová-okna.cz
logo Skladová-okna.cz

E-shop Skladová-okna.cz nabízí okolo 140 typů oken a dveří skladem ihned k odběru nebo s dodáním do tří dnů. Okna a dveře na míru lze navolit v online konfigurátoru s okamžitým výpočtem ceny - vybrat lze barvu, křídla, rozměr, způsob otevírání, typ profilu ...

 
 
Reklama