Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kombinovaná klika COBRA 2015

Dveřní kování COBRA 2015 nabízí působivé řešení, které umocní dominantní barvy nebo materiály vašeho interiéru. Jeho půvab vynikne hlavně v moderních interiérech bytů a kancelářských prostorách.

Co když je pro váš byt charakteristická kombinace dvou základních prvků materiálů nebo barev? Kritéria moderního a designového bydlení vyžadují, aby dveřní kování korespondovalo s celkovým stylem dveří i celého interiéru.

Dveřní kování Cobra 2015 nabízí působivé řešení, které umocní dominantní barvy nebo materiály vašeho interiéru. Posláním modelu 2015 není „hrát druhé housle“, chce být viděn a žádá o pozornost. Jeho půvab tak vynikne hlavně v moderních interiérech a kancelářských prostorách.

Jaké jsou poznávací znamení kování Cobra 2015?
  • Kombinace chromu nebo matného niklu s barvou - červenou, bílou nebo černou
  • Skvělá ergonomie, výjimečný design
  • Nadstandardní kvalita - garantovaná životnost 200 000 otevíracích cyklů

Víte, co je skvělé? Když při zařizování bytu sladíte druh dveřního kování s barvou kovových součástí bytu, třeba částí lustrů. Podle toho vždycky poznáte, že majitel bytu nebo bytový designér postupovali s rozmyslem“, říká Kristina Boda, ředitelka firmy Cobra, největšího českého dodavatele dveřních kování .

Ať již si vyberete kliku 2015 nebo jinou, myslete na to, že se nejedná o nepodstatný detail. Bez klik se to prostě neobejde, dotýkáte se jich přeci každý den.

Největší český dodavatel klik - COBRA má ve své nabídce i další kombinovaná dveřní kování. Všechny výrobky je možné nalézt na stránkách www.matekliku.cz.

 
 
Reklama