Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAG slaví 20 let poctivé práce a kvalitní výroby

Před 20 lety bylo CAG malým výrobcem lakovaných dveří, dnes je respektovanou firmou s celorepublikovou působností a kvalitním technologickým zázemím. Zároveň si však zachovává punc rodinné firmy s osobitým přístupem.

CAG slaví 20 let poctivé práce a kvalitní výroby

Stejně jako v začátcích jsou i nyní hlavním výrobním artiklem CAG interiérové dveře a obložkové zárubně, do nabídky ale v průběhu let přibyla zakázková výroba vestavěných skříní, šaten a dalšího nábytku na míru. Velkou výhodou je, že si zákazník může objednat vše ve stejném dekoru i materiálu, což velmi usnadňuje barevné i stylové sjednocení interiéru.

Když v roce 1998 Michal Pomahač společně s Jaroslavem Čermákem společnost zakládali, navazovali na zkušenosti a tradici truhlářské výroby tří generací rodinného podniku. A přestože v současnosti CAG plánuje výstavbu nové výrobní haly a zaměstnává více než 130 lidí, stále jde o rodinný podnik. Syn i dcera Michala Pomahače se starají o provoz a marketing a nejsou to jediní rodinní příslušníci. Za těch 20 let se mnoho věcí změnilo, ale hlavní hodnoty zůstávají: řemeslný fortel a poctivá práce.


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 
Reklama