Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové protisluneční sklo výrobce Guardian Glass nabízí extrémní neutralitu

Společnost Guardian Glass rozšířila nabídku vysoce kvalitních protislunečních skel SunGuard® SuperNeutral (SN) o výrobek, který se v jejím portfoliu pyšní nejvyšší světelnou propustností.

Nové protisluneční sklo od firmy Guardian Glass nabízí mimořádnou neutralitu a nejvyšší propustnost světla, aby podpořil touhu architektů po přirozeném denním světle
Nové protisluneční sklo od firmy Guardian Glass nabízí mimořádnou neutralitu a nejvyšší propustnost světla, aby podpořil touhu architektů po přirozeném denním světle

Skla Guardian SunGuard® SN 75 HT a SN 75 Ultra HT nabízejí světelnou propustnost 75% a 76%, tedy o 5% a 6% více než ostatní skla s povlakem z řady Guardian SunGuard®. Tato vysoká světelná propustnost vyhovuje zejména majitelům budov, architektům a návrhářům, kteří se do svých projektů snaží zakomponovat více přirozeného denního světla.

Řada SunGuard SN 75 HT oplývá i estetickou přitažlivostí - má velmi žádoucí, konzistentní a neutrální vzhled a nízkou vnější odrazivost. Sklo SunGuard SN 75 Ultra HT se vyznačuje obzvlášť vysokou barevnou neutralitou. Vyrábí se na skle Guardian UltraClear s nízkým obsahem železa, což znamená mnohem neutrálnější tón jak při pohledu zevnitř, tak zvenku.

Kromě vysoké světelné propustnosti má sklo Guardian SunGuard SN 75 HT také nízký solární faktor - 40% - a vynikající tepelně izolační vlastnosti - hodnota Ug dosahuje 1,0 W/m2K a pomáhá vyrovnávat teplotu v interiérech po celý rok. S touto bezkonkurenční kombinací vlastností vytváří sklo SunGuard SN 75 HT komfortnější prostředí pro bydlení i práci.

Nicolas Gouzou, produktový manažer Guardian Glass Europe, poznamenává: „Denní světlo lidé potřebují a přirozeně je přitahuje. Nezávislé studie ukazují, že zavedení režimu dobrého denního osvětlení může pomoci k lepšímu soustředění. Lidé se také lépe cítí a jsou produktivnejší a celkově spokojenější.

 
 
Reklama