Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Guardian Glass představuje Guardian SunGuard® SNX 60 a SNX 60 Ultra

Guardian Glass představuje nový přírůstek do své řady protislunečních skel eXtra Selective: Guardian SunGuard® SNX 60. SNX 60 je ideální pro komerční fasády, které vyžadují vysoký výkon, energetickou účinnost a lepší estetiku.

Nový model SunGuard® SNX 60 nabízí vysoce žádoucí a trvale neutrální transparentní vzhled. Byl vyvinut s cílem poskytnout optimální estetiku a technický výkon pro modely Guardian ExtraClear® s plaveným sklem – k dispozici jako SunGuard® SNX 60 – a pro Guardian UltraClear s plaveným sklem s nízkým obsahem železa – k dispozici jako SunGuard® SNX 60 Ultra.

Nicolas Gouzou, produktový manažer společnosti Guardian Glass, řekl: „Model SunGuard® SNX 60 je první z nové generace stříbrných trojskel, které se vyznačují vylepšenou estetikou a barvou bez ohledu na úhel pohledu. V blízké budoucnosti předpokládáme spuštění dalších výrobků v rámci této řady."

SunGuard® SNX 60 je postříbřené, protisluneční trojsklo, které propouští 60% denního světla a jen 29% slunečního tepla – což je jedna z nejvyšších selektivit (poměr propustnosti světla vůči slunečnímu teplu) mezi výrobky dostupnými na dnešním trhu. Může tak pomoci snížit energetické náklady budov tím, že snižuje potřebu umělého osvětlení a klimatizace, a současně dodává vzhled propracovanosti návrhu prosklené fasády. Navíc hodnotou U = 1,0 W / m2K poskytuje velmi vysokou úroveň tepelné izolace, což může přispět ke snížení nákladů na vytápění v chladnějších obdobích.

 
 
Reklama