Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost OKNA.EU pokračuje v úspěšné fotosoutěži

Letošní ročník fotosoutěže společnosti OKNA.EU přináší hned několik novinek. Celková hodnota výher je vyšší, stejně jako finální počet výherců. Poukazy na okna letos můžou vyhrát až čtyři soutěžící.

Fotosoutěž OKNA.EU
Fotosoutěž OKNA.EU

„Rozhodli jsme se navázat na dva předchozí velmi úspěšné ročníky fotografické soutěže o okna a ve spolupráci s portálem Svépomocí.cz vyhlásit již třetí ročník této soutěže. Letos můžou zájemci soutěžit o ceny v hodnotě více než 200 000 Kč,“ říká Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU, která již více než dvacet let prodává okna plastová, plastohliníková, hliníková, dřevohliníková i dřevěná okna.

Pro zapojení do soutěže o moderní a kvalitní okna z nabídky společnosti OKNA.EU je třeba pořídit fotografii zajímavého, netradičního, nápaditého nebo klidně obyčejného okna a po krátké registraci ji vložit na stránku www.okna.eu/soutez. Ze všech soutěžních příspěvků, zaregistrovaných od 1. března do 31. července 2017 vybere odborná porota 20 fotografií, které pak budou 8. srpna zveřejněny na stránce OKNA.EU. O finálním vítězi rozhodne veřejnost, která bude moci hlasovat až do zářijového veletrhu FOR ARCH 2017 v PVA EXPO Praha – Letňany.


OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 
Reklama