Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Guardian představuje nové sklo SunGuard® SNX 50/23

Guardian Industries uvádí na evropský trh SunGuard® SNX 50/23, své první sklo se solární ochranou, jenž ve standardním izolačním dvojskle dosahuje až 50 % propustností světla a může se pochlubit solárním faktorem 23 %.

Guardian evropskému zákazníkovi představuje nové sklo se solární ochranou SunGuard® SNX 50/23. Po uvedení typu SunGuard® SNX 60/28 se jedná o rozšíření nejvýkonnější řady protislunečních skel SunGuard® eXtra Selective o další typ s povlakem s trojnásobnou funkční vrstvou stříbra. Nejnovější přírůstek v řadě SunGuard® patří mezi absolutní světovou špičku ve své třídě, neboť umožňuje až 50 % propustnost přirozeného denního světla při dosažení příznivě nízké hodnoty solárního faktoru 23 %, což znamená více než dvakrát více světla než tepla prostupujícího do interiéru.
„Žádné jiné sklo SunGuard® nezaručuje tolik světla a zároveň tak účinně nezamezuje přehřátí interiéru,“ říká Michal Hronský ze společnosti Guardian.

Sklo SunGuard® SNX 50/23 je dostupné jak ve standardním provedení nebo ve verzi vhodné k tepelnému tvrzení popř. zpevnění a je tak ideální k vytvoření moderních fasád a budov s výborným tepelným komfortem.
„Díky výjimečným vlastnostem a estetice je SunGuard® SNX 50/23 vhodný pro architektonické projekty po celé Evropě,“ dodává Michal Hronský. „SunGuard® SNX 50/23 má neutrální vzhled a dává architektům a designérům možnost snížit energetické výdaje a dodržet striktní evropské energetické požadavky bez estetických limitů“, uzavírá Michal Hronský.

Guardian nabízí komplexní znalosti v použití skla a kolektiv vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou připraveni poradit ohledně produktů a jejich použití. Pro více informací o sklech SunGuard® SNX 50/23 či o naší řadě skel se solární ochranou, navštivte, prosím, webové stránky: www.sunguardglass.com

 
 
Reklama