Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střešní okna SATJAM AURA – okna s úsporou

Řadu střešních oken SATJAM AURA uvádíme na trh jako reakci na vzrůstající poptávku po kvalitních střešních oknech. Tato modelová řada oken nabízí především vynikající poměr kvalita/cena.

V této cenové kategorii okna vynikají nadprůměrnými tepelně-technickými parametry a při stejném vnějším rozměru rámu dosahují o cca 10% větší plochy zasklení. Spodní ovládání se dvěma ventilačními polohami a ventilačním modulem zabudovaným v rámu nabízíme u dřevěných oken již ve standardu. Jednoduchá montáž vycházejí z obecně známých principů. Garantujeme desetiletou záruku. Toto všechno jsou výhody, které Vám přinesou finanční úsporu v podobě velmi příznivé ceny a nízkých nákladů na spotřebovanou energii při užívání.

Dřevěná okna AVX s osou otáčení ve středu rámu jsou určena pro instalaci do střech o sklonu 15-90°. Jsou vybavena elegantní rukojetí, která umožňuje pasivní větrání ve dvou různých aretovatelných polohách. Dále je osazeno ventilačním modulem, který zajišťuje větrání i při zcela zavřeném okně. Při srovnatelném rozměru okna je plocha zasklení o cca 10% větší, než u oken jiných značek. V této cenové kategorii nadprůměrné tepelně-technické parametry.

Plastová střešní okna APX s osou otáčení ve středu rámu jsou určena pro instalaci do střech o sklonu 15 - 90°. Použité plastové profily vyztužené ocelí jsou zárukou dokonalé funkčnosti a dlouhé životnosti bez nároku na údržbu. Profily jsou izolovány a zajišťují vysoký standard tepelně-technických parametrů.

střešní okna satjam

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama