Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PASIVNÍ DOMY 2010 - výzva k zaslání příspěvků

Centrum pasivního domu a Inštitút pre energeticky pasívne domy si dovolují vyzvat všechny odborníky k zaslání svých přednášek na konferenci PASIVNÍ DOMY 2010, která se bude konat v Brně 14. - 15. října 2010.

Uzávěrka pro příjem abstraktů: 28. května 2010.

Odborníky na problematiku pasivních domů si tímto dovolujeme vyzvat k zaslání a prezentaci příspěvku na mezinárodní konferenci PASIVNÍ DOMY 2010, která se bude konat 14. - 15. října 2010 v Brně.

Konference PASIVNÍ DOMY 2010 přináší nejen nejnovější informace na téma pasivních domů, ale je také jedinečnou příležitosti k setkání odborné veřejnosti. Pro letošní ročník je kladen důraz na odbornost příspěvků, především na konkrétní technická řešení a zkušenosti z realizace.

Stejně jako během minulých ročníků očekáváme, že během konference vyslechne odborné příspěvky přes 400 účastníků z řad architektů, stavebníků, výrobců, studentů i investorů. Na doprovodné výstavě budou prezentovány široké veřejnosti produkty a služby vhodné pro pasivní domy.

Nabídku příspěvku na konferenci formou abstraktu v českém, slovenském nebo německém jazyce zasílejte prosím prostřednictvím elektronického formuláře na této stránce.

Uzávěrka pro příjem abstraktů je 28. května 2010. O akceptování Vašeho příspěvku Vás budeme informovat elektronickou poštou do 25. června 2010. Na konferenci mohou být příspěvky prezentovány česky, slovensky nebo německy. Bude zajištěno simultánní tlumočení. Pro přednášející je vstup na konferenci zdarma, organizátor rovněž zajistí ubytování na vlastní náklady.

Děkujeme za Vaše nabídky a těšíme se na další spolupráci.

 
 
Reklama