Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chcete mít přehled o novinkách a trendech ve stavebnictví?

Společnost Xella v úterý 19. října od 10:00 pořádá on-line konferenci Xella Dialog, na které se zástupci Xelly a hosté budou mj. zabývat možnostmi snižování energetické náročnosti rodinných domů či digitalizací ve stavebnictví v pocovidové době rostoucích cen a nedostatku pracovníků.

Praktické informace a diskuse na konferenci Xella Dialog

Xella Dialog je setkání určené pro odborníky z oblasti stavebnictví. Každý rok vybíráme nejaktuálnější a nejzajímavější témata, která vás obohatí a usnadní vám práci.

Témata představíme formou reportáží, zajímavých rozhovorů a novinek ze stavebního trhu. Provedeme vás světem digitalizace, služeb a moderních řešení velkých i malých staveb. Vaše dotazy zodpovíme přímo ve studiu nebo na online chatu.

Na co můžete letos těšit?

V centru pozornosti bude velkoformátová výstavba, digitální plánování i témata spojená s navrhováním staveb v roce 2022.

Podívejte se na konkrétní témata letošního ročníku a buďte součástí online vysílání z unikátního Xella studia.

PROGRAM A REGISTRACE - účast je zdarma.

Xella CZ je dceřinou společností německé Xella Baustoffe GmbH, na českém trhu působí od roku 1996, pod značkami Ytong, Silka a Multipor. V ČR má tři výrobní závody, a to v Chlumčanech, Hrušovanech u Brna a Horních Počaplech, ve kterých Xella CZ celkem zaměstnává více než 300 lidí.


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 
Reklama