Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Požárně bezpečnostní řešení prostupů komínů hořlavými konstrukcemi SAVE ENERGY

Problematiku vytápění a začlenění komínů do staveb, s ohledem na nové energetické požadavky, budeme řešit v rámci poradenského stánku Komínové asociace APOKS na stavebním veletrhu ForArch - Hala1,E29a

Umístění komínu v domech s nízkou spotřebou energie a dřevostavbách klade na projektanty, dodavatele i montážní firmy specifické nároky. Optimálního výsledku lze docílit individuálním řešením.

Po celou dobu konání veletrhu budeme připraveni zodpovídat dotazy týkající se konstrukčních a provozních požadavků, které je třeba promítnout již do návrhu spalinové cesty, budeme se věnovat optimalizaci vytápění a v neposlední řadě budeme mít připraveno množství praktických příkladů, detailů a ukázek požárně bezpečnostních řešení z vlastních realizací. Ve středu, od 12:30 do 15:00 hod., nás najdete i v Poradenském centru dřevostaveb, na stánku Asociace dodavatelů montovaných domů - ADMD (hala 5, C15). Technické dotazy zde můžete konzultovat s Ing. Waltrem Sodomkou, soudním znalcem v oboru komínů a kominictví.

Ve čtvrtek bude na stánku APOKS přítomen Ing. Michal Čejka, spoluautor vyhlášky č. 78, který bude mezi 14:00 a 15:30 hod. zodpovídat dotazy vztahující se k problematice energetické náročnosti budov.

V rámci doprovodného programu můžete navštívit odbornou přednášku Začlenění komínů do moderních staveb, která proběhne v sobotu 21.9. v čase 12:30 - 13:30 ve vstupní hale I, konferenční centrum, sál 2.

Stánek APOKS najdete v hale 1, stánek č. E29a.
Těšíme se na setkání!


Komíny - MESSY s.r.o.
logo Komíny - MESSY s.r.o.

Provádíme komplexní realizace spalinových cest. Specializujeme se na montáže komínů do dřevostaveb a energeticky úsporných staveb. Požárně-bezpečnostní řešení průchodu komínu dřevěnými konstrukcemi zajišťujeme použitím systému SAVE ENERGY. Zákazníkům ...

 
 
Reklama