Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SAVE ENERGY - prostupy komínu hořlavou konstrukcí

Komínové šachty a průchodky SAVE ENERGY - systémové řešení vedení komínu požárně bezpečnostními úseky a prostupy hořlavými konstrukcemi. Naši nabídku jsme rozšířili o doplňkovou průchodku Krytku K50

Jedná se o doplňkovou izolační průchodku, ideální pro vkládání čtvercových komínů nebo průchodek, přičemž hlavními výhodami je výrazné zjednodušení montáže a zlepšení tepelně izolačních vlastností. Tuto krytku je možné osadit přímo na stavbě nebo ji zabudovat do stěny již ve výrobě.

Produkty SAVE ENERGY jsou vyrobeny z certifikovaného materiálu a prošly zkušebními testy a měřením v požární laboratoři ČVUT UCEEB.

SAVE ENERGY SYSTEM představuje ideální kombinaci vysoké kvality za přijatelnou cenu. Díly byly vyvinuty českou firmou speciálně pro český trh, na kterém jsou již od roku 2015.

Komínové šachty SAVE ENERGY oddělují, požárně-bezpečnostně a izolačně, funkční část komínu od interiéru budovy, a to jak ve volném prostoru, tak i v prostupech horizontálními konstrukcemi.

Komínové průchodky SAVE ENERGY oddělují, požárně-bezpečnostně a izolačně, funkční část komínu ve všech typech konstrukčních prostupů. Svislá průchodka pro řešení prostupů vodorovnými, potenciálně požárně nebezpečnými, konstrukcemi (stropní a střešní prostupy). Vodorovná průchodka pro řešení prostupů svislými, potenciálně požárně nebezpečnými, konstrukcemi (stěnové prostupy).

Šachty a průchodky slouží mimo jiné i jako bezpečná izolace vůči hořlavým konstrukcím, snižuje tepelné a teplotní ztráty a omezuje nežádoucí tepelné zisky v prostupech stěnou, stropem a střechou.

Ukázky realizací a fotografie detailů požárně-bezpečnostního řešení systému SAVE ENERGY jsou k shlédnutí na našich FB stránkách: @kominymessy


Komíny - MESSY s.r.o.
logo Komíny - MESSY s.r.o.

Provádíme komplexní realizace spalinových cest. Specializujeme se na montáže komínů do dřevostaveb a energeticky úsporných staveb. Požárně-bezpečnostní řešení průchodu komínu dřevěnými konstrukcemi zajišťujeme použitím systému SAVE ENERGY. Zákazníkům ...

 
 
Reklama