Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CEMEX představí základové konstrukce na veletrhu FOR PASIV

Různé typy základových konstrukcí bude CEMEX Elegohouse prezentovat na veletrhu nízkoenergetických a pasivních budov FOR PASIV, který se koná ve dnech 21. – 23. 1. 2016 na výstavišti PVA EXPO PRAHA.

Systém ELEGOHOUSE má tepelnou izolaci integrovanou přímo v konstrukci základů, a proto je ideálním řešením pro základy nízkoenergetických a pasivních domů. Výsledkem je především snížení tepelných ztrát a dále zvýšení spolehlivosti celé stavby. Systémové řešení předchází vzniku tepelných mostů a srážení vlhkosti v konstrukci.

Objekty realizované na základech ELEGOHOUSE vykazují vyšší spolehlivost a životnost. Základové konstrukce ELEGOHOUSE jsou kompatibilní s jakýmkoliv druhem zdícího materiálu, dřevostavbami a montovanými stavbami. Za tři roky od uvedení na český trh CEMEX realizoval více než 130 konstrukcí systému Elegohouse.

Součástí firemní expozice na veletrhu FOR PASIV bude reálný model základové konstrukce ELEGOHOUSE s integrovanou izolací. Prezentovány budou všechny prvky samonosné konstrukce (nezávislé na podkladu) s vloženou tepelnou izolací na ochlazované straně konstrukce. Přesunutí tepelné izolace pod desku pomáhá snížit výšku skladby podlah. Sílu tepelné izolace základové desky Elegohouse lze jednoduše uzpůsobit pro nízkoenergetický nebo pasivní standard. Odborníci zájemcům poradí s návrhem a s provedením základů úsporných staveb.

Stánek CEMEX Elegohouse naleznete v Hale č. 5, číslo expozice je A18. Pro získání čestné vstupenky klikněte zde. Počet vstupenek je limitován.


CEMEX zve na veletrh FOR PASIV 2016
CEMEX zve na veletrh FOR PASIV 2016


 
 
Reklama