Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Budovy, které spotřebují o 30 % méně energie, již nejsou utopií

Firma Hoval jako přední výrobce a dodavatel technologie vytápění, chlazení a klimatizace významnou mírou přispívá k úsporám energie a planety pomocí prověřených systémových řešení.

Nejenže produkty Hoval jsou maximálně hospodárné a patří vždy k nejefektivnějším zařízením svého druhu. Šetří naše životní prostředí a v neposlední řadě i vaši peněženku. Díky individuálním konzultacím šitým na míru každého zákazníka vytváří společnost Hoval jedinečná řešení s mimořádným důrazem na trvale efektivní provoz.

Efektivita je klíčová

Pokud se zaměříte na hledání ekologických a ekonomických řešení už v samotném počátku projektu výstavby či rekonstrukce, máte vyhráno. Správnou kombinací nejmodernější technologie máte možnost snížit své provozní náklady až o 30 %. Nevěříte? Přesvědčit se můžete v této případové studii týkající se rekonstrukce logistické haly Lekkerland.

reference hoval lekkerland
Porovnání ročních provozních nákladů skladu Lekkerland

Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 
Reklama