Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporné bydlení táhne, veletrh FOR PASIV navštívilo přes 17 tisíc lidí

Ve dnech 22. – 24. ledna 2015 proběhl veletrh nízkoenergetického stavění FOR PASIV. Přehlídka novinek v tomto oboru přilákala do PVA EXPO PRAHA téměř 17 700 návštěvníků.

Největší zájem veřejnosti byl o služby odborníků v Poradenském centru veletrhu a také o přednášky a diskuze s majiteli již stojících pasivních domů. Příští ročník veletrhu FOR PASIV se uskuteční v termínu 21. – 23. 1. 2016.

Třetí ročník veletrhu FOR PASIV nabídl expozice 55 vystavovatelů na ploše 912 m2. „Sledujeme, že roste zájem veřejnosti o energeticky úsporné rekonstrukce a stavby. Důvodem jsou nejen vypisované státní dotační programy, ale také stále lepší dostupnost informací pro zájemce. K tomu přispívá i náš veletrh s účastí předních výrobců a nezávislých odborníků,“ říká Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu FOR PASIV.

Největší zájem z akcí doprovodného programu byl o služby odborníků v Poradenském centru veletrhu. Specialisti zde zdarma odpovídali na dotazy ohledně plánování, stavby a možnosti financování nízkoenergetického bydlení. Vysokou návštěvnost zaznamenala také třídenní konference „Stavíme rodinný pasivní dům“. Souběžně s veletrhem FOR PASIV proběhly také veletrhy Střechy Praha a Solar Praha.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama