Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

JRD rozšiřuje svou nabídku na trhu o 311 bytů

Zájem o nízkoenergetické a energeticky pasivní bydlení od společnosti JRD s.r.o. každým rokem roste. JRD prodalo před dokončením stavby téměř 90 % svých projektů.

Posledním důkazem úspěšné nabídky JRD byl začátkem roku energeticky pasivní bytový projekt Vila pod Altánem, který byl již kompletně prodán, a to 4 měsíce před dokončením stavby. Pro rok 2012 zvýší JRD svůj podíl na trhu pražské ekologické bytové výstavby v nabídce na 311 bytů.

Spokojenost klientů je pro developerskou společnost JRD prvořadým cílem.
„Zjistili jsme, že máme velice dobré výsledky prodeje na základě ústního doporučení klientů, což je pro nás nejlepší marketing, ale hlavně pro nás osobně úplně nejlepší ohodnocení a výsledek. Máme z toho radost a bereme to za nejlepší důkaz, že jsou naše projekty kvalitní, lidem se líbí a rádi v nich bydlí,“ prozradil Ing. Martin Svoboda, výkonný ředitel JRD.

V tomto roce rozšířilo JRD s.r.o. svou nabídku o další projekty, které jsou velmi unikátní nejen ekologickým a ekonomickým konceptem výstavby, ale i zajímavými lokalitami.
Koncem loňského roku JRD zařadilo do prodeje zatím největší bytovou výstavbu energeticky pasivních bytů v ČR Ecocity Malešice v Praze 10. V současné době je již prodáno několik bytů a o ostatní je zájem.
V letošním roce připravilo JRD zařadit do prodeje 3 exkluzivní nízkoenergetické projekty v Prokopském údolí. V současné chvíli je v prodeji projekt Diamantica Prokopské údolí s 8 luxusními vilami a projekt Byty Semmering Prokopské údolí, v druhé polovině roku zahájí prodej projektu viladomy Rezidence Trilobit Prokopské údolí. Tyto projekty jsou umístěny přímo na okraji úchvatného prostředí Prokopského údolí.
V dubnu JRD přidala do nabídky další projekt, bytovou vilu Na Výsluní, která se nachází přímo ve vilové části Strašnic a pár minut cesty do centra.

Vily Diamantica Prokopské údolí
Ecocity Malešice

Koncem tohoto roku plánuje ještě nabídnout další projekt Park Hostivař, který se nachází v blízké vzdálenosti stanice metra a v rámci jeho výstavby se počítá s vytvořením rozsáhlého parku o rozloze 4 000 m2.

Ostatní projekty v Uhříněvsi a v Dolních Měcholupech společnost JRD kompletně doprodala již v loňském roce, všechny téměř před dostavěním.
„Cítíme, že díky zvyšující se informovanosti veřejnosti o výhodách nízkoenergetických a energeticky pasivních bytů je o tento typ bydlení čím dál větší zájem. Ceny jsou konkurenceschopné a klient u nás dostává daleko větší přidanou hodnotu v podobě ekologického bydlení se zdravým vnitřním prostředím a s extrémně nízkými provozními náklady. V době stále rostoucích cen energií a zhoršujícího se životního prostředí to jistě ocení,“ říká Ing. Martin Svoboda.

Vila pod Altánem Strašnice

O JRD s.r.o.
Developerská společnost JRD s.r.o. je lídrem na trhu ekologické bytové výstavby již od roku 2003. Za tuto dobu postavila přes 13 bytových projektů, většina z nich obdržela různá ocenění od odborných porot, především za svůj ekologický a energetický přínos a architekturu.
JRD s.r.o. nabízí zcela nový způsob výstavby bytů a především nový životní styl bydlení pro své zákazníky. Ve spolupráci s odbornými institucemi se zaměřuje na nový trend nízkoenergetického a energeticky pasivního bydlení a rozvíjí nové směry v oblasti moderního bydlení.
Více informací na www.jrd.cz

 
 
Reklama