Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Do konce října nejlepší MAGMARELAX® se slevou 20% + měření termokamerou zdarma

S novou akční nabídkou nejlepší foukané minerální izolace MAGMARELAX® přichází společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. Do konce října lze pořídit zateplení půdy za bezkonkurenčních podmínek.

Pouze u společnosti IP Polná a pouze do konce října získáte izolaci nejkvalitnější minerální vlnou MAGMARELAX® ECO se slevou 20%. Ke slevě 20% na MAGMARELAX® ECO nyní navíc nabízíme záruku 10let pro rodinné domy a v rámci této záruky měření termokamerou zdarma.

Zateplení stropu Vám ušetří ročně tisíce. Víme, že teplo stoupá vzhůru stejně jako pára nad hrncem a tak ho nejvíc, až 30%, uteče bez užitku stropem. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinak řečeno – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace přímo do ní. V případě, že tam dutina není, je nejlepším řešením nová podlaha půdy z OSB desek, která se touto izolací zateplí.

Samotné foukání izolace do dutiny je běžně hotové za 3 hodiny a nová podlaha je tak i s izolací za den na svém místě, plně připravena k užívání. Veškeré práce probíhají bez většího nepořádku, nadměrného hluku a jen s minimální prašností. Nejsou potřeba stavební úpravy ani postavit lešení. Foukání probíhá silnou hadicí z auta před domem. Vše se děje za plného chodu domácnosti.

Neváhejte, můžete výrazně ušetřit již letos. Nečekejte na zvýšení sazby DPH a růst cen energií v příštím roce.

Více informací získáte na www.ippolna.cz a na bezplatné telefonní lince 800 100 533.

Přidejte se k více než 12 tisícům spokojených zákazníků a zašlete nezávaznou poptávku ještě dnes!


 
 
Reklama