Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové internetové stránky - Domy ATREA – pasivní a nízkoenergetické dřevostavby

Společnost ATREA s.r.o. Vám představuje nové internetové stránky věnované výstavbě pasivních a nízkoenergetických domů - Domy ATREA.

Stránky mají zcela novou grafickou podobu a strukturu, a odpovídající současným požadavkům na moderní web. Při přípravě stránek jsme kladli důraz především na příjemný a funkční design, přehlednost, snadnou orientaci a jednoduché ovládání.

Nové stránky jsou určeny pro všechny, kteří se zajímají o kvalitní domy splňující nejvyšší nároky na moderní stavby z hlediska architektury, komfortu a zdravého vnitřního prostředí, nízké spotřeby energie a vlivu na životní prostředí.

Nové stránky Atrea - odkaz

Stručný popis jednotlivých sekcí

O nás – informace a aktuality o společnosti, produktech, službách a aktivitách v oblasti výstavby pasivních a nízkoenergetických domů.

Domy ATREA – popis domů v systému ATREA, konstrukce, materiály, technické parametry, systémy větrání a vytápění, průběh návrhu a výstavby.

Reference – výběr z již realizovaných a připravovaných projektů doplněný o fotogalerie, inspirace pro zájemce o individuální návrh domu.

Poradenství – poradenské centrum pro energeticky úsporné domy, informace o moderních a progresivních trendech ve výstavbě.

Vzorový dům – základní informace o vzorovém pasivním domě a kontakty pro domluvení individuální konzultace a prohlídky.

Váš názor je pro nás velmi důležitý, oceníme proto Vaše náměty na vylepšení, doplnění nebo upozornění na technický problém při prohlížení stránek. S Vašimi postřehy se na nás obracejte prostřednictvím uvedených kontaktů.


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama