Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Eurookna: Funkčnost se snoubí s estetikou

Potřebujete pro svou novostavbu kvalitní okna, která budou dobře vypadat a zároveň perfektně izolovat? Nebo potřebujete vyměnit stará okna, aby nedocházelo k nežádoucím tepelným ztrátám? Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, je právě pro vás vhodné řešení v podobě eurooken!




Přírodní materiál vydrží

Dřevo je přírodní materiál. Díky tomu má velmi dobré tepelně-izolační vlastnosti a navíc ještě staletími prověřenou životnost. Funkční dřevěná okna se nacházejí ve většině historických objektů, a díky moderním technologiím se dnes jejich vlastnosti ještě více zlepšily. Eurookna se vyrábějí z lepených hranolů a díky tomu se vyznačují vysokou tvarovou i rozměrovou stálostí. I to je jistě jeden z důvodů, proč eurookna v posledních letech výrazně získávají na popularitě a mezi našimi zákazníky jsou stále více oblíbená. Tento typ oken má navíc celoobvodové kování, které umožňuje variabilitu jejich otvírání. Zároveň mohou eurookna těžit ze svého přirozeného vzhledu a elegance, jež podporují útulnost vašeho domova.

Nezatěžují životní prostředí

Výroba dřevěných oken je energeticky daleko méně náročná než výroba oken z PVC. Eurookna od české firmy PKS okna jsou navíc ošetřena speciální ekologicky šetrnou impregnací, která je ochrání před dřevokaznými houbami. Tato povrchová úprava také činí okno odolným proti přírodním vlivům a rozmarům počasí. Pokud se tedy rozhodnete pro nákup eurooken, můžete být bez starosti! Volíte přírodní materiál s šetrnou povrchovou úpravou, který není nijak náročný na údržbu.




Okna podle individuálního vkusu

Dokonalá funkce oken je jedna věc, ale optický dojem je neméně důležitý. Všichni přece chceme, aby nová okna dokonale ladila jak s interiérem, tak i při pohledu zvenčí. Abyste měli jistotu, že nová okna skutečně budou to pravé ořechové, máte v případě eurooken na výběr z několika typů materiálu. Volit můžete například mezi smrkovým, merantovým nebo dubovým dřevem, ale i mezi řadou barevných a tvarových provedení. Přírodní materiál kromě toho umožňuje výrobu nadstandardních rozměrů, zdobných prvků i jednodušší opravy případných mechanických poškození. Díky tomu jsou dřevěná okna ideální jak pro moderní stavby, tak pro rekonstrukci starých historických objektů.

Eurookna z nabídky společnosti PKS okna jsou často doplněna mnoha technologickými doplňky, které umožňují snadnou a plynulou manipulaci. Disponují kováním pro mikroventilaci a můžete si je zvolit v provedení s dvojskly či trojskly, která zajišťují ideální akustickou a tepelnou izolaci podle potřeb daných prostor. Případně si také můžete vybrat, jakými speciálními bezpečnostními prvky chcete své okno osadit.

Zkrátka a jednoduše: eurookna v sobě snoubí dokonalou funkčnost i estetiku a díky nim si přinesete domů i malý kousek přírody.
www.pksokna.cz

 
 
Reklama