Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výběr a správná montáž oken mají zásadní vliv na kvalitu vašeho bydlení

Precizně zpracovaná, odborně nainstalovaná okna z kvalitních materiálů mohou znatelně snížit náklady na vytápění celého objektu a podílejí se na tepelné pohodě interiéru. Společnost Stavona, spol. s r.o. patří mezi přední české výrobce oken prvotřídní jakosti s přesností na 0,5 mm.

Ne vždy se úspora nákladů vyplatí

Jednou ze zásadních chyb, kterých se zákazníci při výběru oken dopouštějí, je preference nejnižší ceny na trhu. Náklady na nová okna je sice dobré zohlednit, ale nikoli na úkor kvality materiálů či montáže.

Nevhodně zvolené materiály nebo neodborný zásah vám může naopak investici ve výsledku zněkolikanásobit.

Stavona, spol. s r.o. je přímo výrobcem plastových oken vybavených kvalitním kováním, nejedná se tedy o žádný „přeprodej“ bez odborných znalostí problematiky, ale o profesionální péči o zákazníka.

Stavona, spol. s r.o.



 

Firma Stavona, spol. s r.o. patří po téměř 25 letech působení na českém trhu k nejvýznamnějším výrobcům stavebních otvorových výplní a příslušenství pro okna a dveře.

Ale není to jen výroba výplní otvorů špičkové kvality, za co společnost ručí. Prostřednictvím kvalifikovaných pracovníků zajišťuje také odbornou montáž, i následný záruční i pozáruční servis. Další přidanou hodnotou je i pozitivní přístup všech zaměstnanců a jejich flexibilita. Jedině tak lze nabízet klientům 100% spolehlivost a komfort po dobu celé realizace zakázky.

Okna, dveře a další produkty od Stavona, spol. s r.o. vznikají v moderně vybavených výrobních prostorách, jsou certifikovány dle ČSN EN ISO 9001 a ČSN EN ISO 14001 a nesou značku Garance a kvality.




Okna Stavona s přesností výroby na 0,5 mm


Vysoká přesnost oken je dána moderními technologiemi výroby, která je řízena počítačem. Díky automatizaci výroby šetří společnost nejen síly pracovníků, ale také materiál, čas, a především peněženku svých zákazníků. Takto precizně zpracované produkty mají vyšší životnost, jsou takřka bezúdržbové a nepotřebují (na rozdíl od běžně montovaných výrobků) seřizovat ani po letech používání.

Technologie výroby je jedním z klíčových faktorů výrobků prvotřídní jakosti, neméně důležitý je však vstupní materiál. Stavona, spol. s r.o. používá pevné a tuhé profily třídy A tloušťky vnější stěny 3 mm od firmy Veka, které patří mezi absolutní špičku ve své kategorii.

Rodný list pro vaše nová okna

Zárukou kvality a životnosti vašich oken je rodný list, kterým je každý výrobek opatřen. Jedná se o štítek umístěný v rámu okna, na kterém najdete veškeré údaje včetně identifikace pro případnou výměnu okna u výrobce. Na základě těchto informací nemusí technik provádět znovu měření u klienta, ale přijede rovnou s hotovým výrobkem nebo správnými komponenty pro opravu okna.

Co získáte investicí do kvalitních oken Stavona?

  • Finance: Náklady na pořízení oken prvotřídní kvality se v případě odborné montáže vrátí ve velmi krátkém časovém úseku. Úspora peněz za vytápění domu či bytu vás překvapí.
  • Bezpečí: Okna Stavona mají kvalitní kování, které zabezpečuje dům či byt před nepřízní počasí, silným větrem i vloupáním.
  • Komfort: Správná okna mají optimální izolační schopnosti a podílejí se na tepelné pohodě v místnosti.
  • Klid: Hladina hluku z okolí je díky materiálu a zpracování oken snížena na minimum.
  • Zdraví: U oken splňujících všechna kritéria nedochází k rosení skel a rámů, což u nekvalitních výrobků snižuje životnost a je důvodem vzniku nebezpečných plísní.
  • Servis: Spolehlivý výrobce a dodavatel oken Stavona, spol. s r.o. zajistí v případě potřeby profesionální záruční i pozáruční servis.
  • Odborné poradenství: Kvalifikovaní pracovníci mají bohaté zkušenosti a odborné znalosti, které klientům ochotně předají.
  • Spolehlivý český produkt: Okna Stavona mají certifikát kvality dle platných norem a značku Garance a kvality.
 
 
Reklama