Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plastové dveře v rozšířené stavební hloubce

Plastová okna a dveře jsou oblíbené díky příznivému poměru cena – kvalita a minimálním nárokům na údržbu. VEKRA nově nabízí plastové dveře v profilové řadě VEKRA Komfort EVO, které vhodně doplňují inovované portfolio VEKRA – plastová okna.

Plastové dveře pro vyšší úsporu tepla

Plastová okna

Nabídka plastových dveří VEKRA byla rozšířena o nový profil VEKRA Komfort EVO, který svou stavební hloubkou a výbornými tepelně izolačními vlastnostmi vhodně doplňuje nové produktové řady v portfoliu značky VEKRA. Vchodové dveře VEKRA jsou nabízeny jak v prosklené variantě, tak s velmi oblíbenými ozdobnými plastovými výplněmi.

Plastové dveře VEKRA Komfort EVO stavební hloubky 82 mm je postaven na profilovém systému BluEvolution 82 MD fy Salamander.

Pětikomorový dveřní profil je vyztužen masivní uzavřenou ocelovou výztuhou, která je v rozích spojena, což zvyšuje tuhost profilu a zlepšuje tak tvarovou stálost.

Plastové dveře VEKRA Komfort EVO jsou osazeny odolným hliníkovým prahem s přerušeným tepelným mostem. Technické řešení prahu má na vlastnosti dveří podstatný vliv na zlepšené tepelně izolační vlastnosti dveří, ale velice dobře chrání interiér bytu či domu proti průniku vlhkosti, sněhu i prachu.

Na křídle plastových dveří je umístěna hliníková okapnice, která chrání před stékající dešťovou vodou. Dalším ochranným prvkem je středová těsnící lišta, která chrání interiér před průnikem hnaného deště a nečistot. Mezi středovou těsnící lištou a vnitřním dorazovým těsněním jsou ochranné kartáčky, které účinně zabraňují průniku sněhu a prachu.

Plastové dveře s překryvnou hliníkovou výplní

Všechny plastové dveře VEKRA jsou v nabídce také ve variantě s překryvnou hliníkovou výplní. Hliníková deska tloušťky 2 mm zcela překrývá křídlo plastových dveří a poskytuje tak lepší tvarovou stabilitu a odolnost proti svěšování. Interiér účinně chrání proti venkovnímu hluku i případnému vloupání. V neposlední řadě je třeba zdůraznit, že perfektně hladký vzhled dveří z exteriéru bez viditelného napojení dveřního rámu a výplně poskytuje možnost snadné údržby.

Vchodové dveře jsou vybírány také s ohledem na design. Plastové dveře s překryvnou hliníkovou výplní jsou v nabídce v široké škále barevných variant s různými možnostmi ozdobného prosklení. Domu tak dodá osobitost a jedinečnost a vytvoří tak zajímavou a bezpečnou bránu každému bytu či domu.

VEKRA – tradiční český výrobce oken a dveří nabízí otvorové výplně pro každou stavbu. Okna a dveře vyrábí výhradně ve čtyřech specializovaných závodech v ČR, což umožňuje plný dohled nad kvalitou produkce. S inovovanou nabídkou plastových oken a dveří se můžete seznámit na www.vekra.cz.

Vchodové dveře VEKRA Komfort EVO
Vchodové dveře VEKRA Komfort EVO
VEKRA Komfort EVO s překryvnou výplní
VEKRA Komfort EVO s překryvnou výplní
Plastové dveře
Plastové dveře

 
 
Reklama