Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2023

Speciální ročenka časopisů DŘEVO&stavby, sruby&ROUBENKY 14. ročník

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2023

Tištěný katalog výrobců a dodavatelů dřevostaveb, jejich projektů a realizací vychází jako přehledný pomocník pro všechny, kteří se chystají stavět nový dům na bázi dřeva. Tento ucelený a na našem trhu jediný přehled dodavatelských firem z oboru dřevostaveb pomůže začínajícímu stavebníkovi v orientaci na trhu dřevostaveb a poradí, co má při výběru realizační firmy pro svoji dřevostavbu u dodavatelských firem hledat a zohlednit. Stavební společnosti jsou přehledně řazeny podle abecedy, u každé z nich je uveden používaný konstrukční systém(-y) a počet realizací za rok. Firmy zde prezentují ukázky nejprodávanějších projektů a povedených realizací. Nechybí rovněž informace o působnosti konkrétního dodavatele v rámci českého trhu a přehled vzorových domů ČR, do kterých se s mohou přijít podívat všichni zájemci o stavbu nového domu a zažít dřevostavbu na vlastní kůži.

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2023 je zároveň velkou inspirací a poukazuje na architektonickou rozmanitost dřevostaveb, v níž si svůj nový dům vybere i ten nejnáročnější stavebník. V ročence jsou rovněž označeny ty společnosti, které nabízejí mimo jiné i realizaci pasivního domu.

Všechny prezentované firmy v Přehledu dodavatelů a projektů dřevostaveb 2023 mají zároveň firemní profil na webu drevoastavby.cz včetně podrobnějších informací o firmě, ukázek většího počtu realizací a projektů a v neposlední řadě referencí spokojených klientů.

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2023 je možné koupit v e-shopu vydavatele zde


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama