Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si na For Wood vybrat Lepší domov

Přijďte za námi na veletrh FOR WOOD v Praze v Letňanech. Čeká vás spousta skvělých rad a tipů od našich odborníků na dřevostavby.

Na stánku Haas Fertigbau se máte na co těšit!

Obchodní zástupci budou připraveni představit vám veškeré výhody Lepšího domova. Seznámí vás s použitými materiály, díky kterým splňují všechny dřevostavby Haas parametry pasivních domů. A nejenže skvěle udržují tepelný komfort, jsou také bytelnější a lépe chrání před hlukem. Navíc jsou větší, světlejší i luxusnější.

Nabídka typových domů Haas je velice široká, ať už preferujete bungalov nebo patrový rodinný dům, tradiční či moderní. Navíc každý dům lze přizpůsobit vašim přáním a potřebám. Pokud si přesto z katalogu nevyberete, postaví vám za cenu typového domu dům podle vašich představ. Máte vlastní návrh domu od svého architekta? Nebo jste architekt a rádi byste realizovali své návrhy, resp. návrhy pro své klienty? Pak se obraťte na Haas Fertigabu!

Projektant k vašim službám

Pokud se vám zalíbí některý z nabídky typových domů nebo máte o projektu vlastní představu, můžete si popovídat s projektanty. Například o nových trendech v dřevostavbách; o tom jakých chyb se vyvarovat ve fázi výběru dodavatele a zpracovatele projektu; co můžete udělat pro to, abyste byli na realizaci dobře připraveni; nebo třeba jaký další servis může projektant investorovi nabídnout.

Nashledanou 3. - 5. 3. 2022 u stánku B14 v hale č. 2

Více informací


Haas Fertigbau s.r.o.
logo Haas Fertigbau s.r.o.

V Haas Fertigbau plánujeme, vyrábíme a stavíme rodinné domy a další účelové stavby (mateřské školy, sportovní haly, zemědělské stavby, střešní a nosné konstrukce...) nejvyšší kvality. Patříme k vedoucím společnostem v odvětví dřevostaveb a naše postavení ...

 
 
Reklama