Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čtenářská anketa Dřevostavba roku 2021 vyhlašuje vítězné dřevostavby a rozdává ceny!

Celoroční čtenářská anketa Dřevostavba roku časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY zná vítězné dřevostavby za rok 2021 a rozdává výhry těm, kteří v průběhu roku dřevostavbám posílali své hlasy!

Během uplynulého roku 2021 redaktoři časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY navštívili napříč celou republikou montované i masivní dřevostavby a v rámci svých redakčních návštěv o nich publikovali příběhy do jednotlivých vydání. V průběhu celého roku mohli čtenáři a registrovaní uživatelé webu drevoastavby.cz z každého čísla časopisů (6 vydání časopisu DŘEVO&stavby a 4 vydání časopisu sruby&ROUBENKY) hlasovat pro jednu z dřevostaveb. Ta, která dostala nejvyšší počet hlasů byla následně zařazena do závěrečného finále celoroční čtenářské ankety Dřevostavba roku 2021.

Z celkového počtu 50 soutěžních dřevostaveb postoupilo díky zaslaným hlasům čtenářů celkem 10 soutěžních domů, které se v závěrečném finále ucházely o vítězné místo v těchto kategoriích:

  • Vítěz kategorie MONTOVANÉ dřevostavby 2021 (z jednotlivých vydání časopisu DŘEVO&stavby)
  • Cena ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ 2021
  • Titul Dřevostavba roku 2021 - Cena Centra pasivního domu
  • Cena REDAKCE časopisu DŘEVO&stavby 2021
  • Vítěz kategorie MASIVNÍ dřevostavby 2021 (z jednotlivých vydání časopisu sruby&ROUBENKY)
  • Cena REDAKCE časopisu sruby&ROUBENKY 2021
  • Absolutní vítěz ankety DŘEVOSTAVBA ROKU 2021

Každý z registrovaných uživatelů na webu drevoastavby.cz byl zařazen do závěrečného losování o hodnotné ceny. Seznam výherců byl zveřejněn společně s vítěznými dřevostavbami.

Gratulujeme!

Seznam vítězných dřevostaveb a výherců hodnotných cen


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama