Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové vydání časopisu DŘEVO&stavby 2/2020 v prodeji

Právě vychází další letošní vydání magazínu o dřevostavbách, které je plné architektonicky zajímavých dřevostaveb a interiérů. Nechybí ani užitečná témata pro technicky zaměřené čtenáře a stavebníky.

V novém vydání DŘEVO&stavby 2/2020 najdete řadu inspirativních a architektonicky zajímavých dřevostaveb – prohlédnete si dům jako klenot zahrady, dřevostavbu z lehkého dřevěného skeletu, jejíž každá místnost je spojená s nádhernou přilehlou zahradou. Pozveme vás i do dvojdomu v horách či vily nad lomem. Všechny dřevostavby vás ohromí i svým výjimečným interiérem. Možná plánujete renovaci kuchyně, pak je tu pro vás téma Úsporná modernizace kuchyně. Interiéru se věnujeme i v další díle samostatného seriálu o interiérech. Za pozornost stojí rozhovor s lesním hospodářem Alešem Erberem o trvale udržitelném přístupu k lesům a o nedostatku dřeva nejen v naší zemi a co to může znamenat pro stavění dřevostaveb do budoucna. Všude přítomný prach má na naše zdraví velký vliv. Víte jaký? Dozvíte se v článku právě na toto téma.

Pro technicky zaměřené čtenáře a stavebníky máme připraveny čtyři názory odborníků na provětrávanou fasádu. Pokud vážně plánujete stavět dřevostavbu, pak si přečtěte, jakým chybám se vyvarovat při výběru pozemku nebo článek o konstrukčních systémech dřevostaveb. Jestli už stavíte, třeba vám pomůže přehled tepelných izolací pro panelové dřevostavby. Váháte, zda budete stavět dřevostavbu nebo zděný dům? Pak si přečtěte dvě návštěvy po letech – jak se bydlí v dřevostavbě a rozhodli by se pro ni majitelé znovu? Ve vydání nechybí ani výběr projektů, které si můžete nechat postavit některým z ověřených dodavatelů dřevostaveb či kontakty na renomované stavební firmy.


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama