Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komíny MESSY na konferenci FORUM DŘEVOSTAVBY 2019

Komíny MESSY představí 28.-29.11. na konferenci FORUM DŘEVOSTAVBY požárně-bezpečnostní prvky SAVE ENERGY. Budeme prezentovat komínové šachty a průchodky, tak jak je používáme v našich realizacích.

V rámci naší malé expozice budou mít návštěvníci jedinečnou příležitost prohlédnout si reálné vzorky prvků SAVE ENERGY, máme připravenu i spoustu ukázek z našich realizací a v neposlední řadě, zde bude možnost prodiskutovat technická řešení a detaily přímo s lidmi, kteří u nás mají na starost technickou přípravu i samotnou montáž komínu v terénu.

Nenechte si ujít skvělou akci na vysoké odborné úrovni. Budeme se těšit na setkání v Seči (hotel Jezerka).

Problematiku začleňování komínů do dřevostaveb a energeticky úsporných staveb rovněž pravidelně školíme u nás v Kamenici nebo po dohodě přímo ve firmách. U příležitosti konání konference jsme připravili nový SAVE ENERGY katalog, který zájemcům rádi zašleme.

Fotografie z našich realizací je možné sledovat i na našem Facebooku @kominymessy.cz nebo Instagramu #kominy_messy.


Komíny - MESSY s.r.o.
logo Komíny - MESSY s.r.o.

Provádíme komplexní realizace spalinových cest. Specializujeme se na montáže komínů do dřevostaveb a energeticky úsporných staveb. Požárně-bezpečnostní řešení průchodu komínu dřevěnými konstrukcemi zajišťujeme použitím systému SAVE ENERGY. Zákazníkům ...

 
 
Reklama