Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dům NOVA 101 ve virtuální realitě

RD Rýmařov pro vás má překvapení! Od čtvrtka si u našeho stánku 5C16 v hale 5 ve virtuální realitě projdete dům NOVA 101, vyzkoušíte výběr jednotlivých materiálů, místnosti domu, celkový prostor. Nenechte si to ujít!

Už příští týden startuje 29. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. Od 18. do 22. září můžete na výstavišti v Praze-Letňanech navštívit stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů. A nesmíme chybět ani my! Od čtvrtka si u našeho stánku 5C16 v hale 5 vyzkoušíte novinku. Virtuální realitu. Těšíme se na Vás!

Ještě jste se nedostali do žádného našeho vzorového domu nebo obchodního centra? Tak to pro Vás máme dobrou zprávu. Na FOR ARCH si u našeho stánku od čtvrtka vyzkoušíte virtuální realitu. Projdete si jeden z nejoblíbenějších domů NOVA 101. Skoro jako byste byli skutečně uvnitř.

Díky zastavěné ploše 85 m2 je rodinný dům NOVA 101 vhodný i na menší parcely. Podíváte-li se na půdorys přízemí, zjistíte, že slouží převážně jako společný prostor pro celou rodinu, podkroví potom poskytuje soukromí pro každého jejího člena. Okna obývacího pokoje jsou směřována do zahrady, nabízí se tedy vybudování terasy přístupné z domu. Střechu ozvláštňují dva vikýře, které zároveň zvětšují a prosvětlují podkrovní pokoje.


 
 
Reklama