Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Srubový dům – nízkoenergetické bydlení moderní doby

Srubové domy (klasické i na klíč) jsou elegantní a účelné po všech stránkách. Ať už obdivujete dokonalou harmonii krovů nebo dáváte přednost přírodně laděnému interiéru, určitě si přijdete na své.


Příjemná a hřejivá atmosféra spojená s bydlením v dřevěném domě je životním snem nejednoho z nás. Většinou nám však stojí v cestě vysoká finanční náročnost takového bydlení. Ovšem vsadíte-li na nízkoenergetický dům, ušetříte zároveň mnoho peněz za vytápění klimatizaci, takže váš sen rázem přestane být tak nedosažitelný.

Srubová konstrukce je prověřená staletími a dokáže odolat i těm nejextrémnějším klimatickým podmínkám. Spojení s moderními technologiemi pak ochrání celou dřevostavbu před tradičními nešvary, mezi které patří zvýšené pronikání vlhkosti nebo podmáčení základů.

Moderní roubenky mají jen samá plus

Roubenky a srubové domy od Woodlife se mohou pochlubit difuzně otevřenou konstrukcí, která zaručí uvnitř každé místnosti nenapodobitelné klima s optimální vzdušnou vlhkostí a teplotou příjemnou během celého roku. Dům ze dřeva jednoduše „dýchá“, a to poznají i jeho majitelé.

Masivní dřevo je použito všude – od základů až po střechu. Neuvolňují se z něj žádné škodlivé látky ani nevyžaduje pravidelnou péči, jak se mnozí domnívají. Ze správně ošetřeného dřeva je možné vytvořit i interiér koupelen nebo s ním obložit sklepní bazén. Nechte si poradit u odborníků a objevte jeho nekonečné možnosti.

Firma Woodlife však jde se svými projekty ještě dál. Zvláště víkendové sruby si jen stěží dovedeme představit bez relaxační terasy pod okny. A co takhle dřevěná garáž pro vaše auto nebo stylová pergola v romantickém koutu zahrady? To všechno vám Woodlife dokáže postavit přesně podle vašich přání a potřeb.

Navštivte stránky wood-life s.r.o. a prohlédněte si již realizované projekty exteriérů i interiérů. Možná právě mezi nimi objevíte svůj vysněný srubový dům, který vám bude věrně sloužit po celý život a využijí ho ještě i vaši vnuci a pravnuci! Síla založená na tradici totiž dokáže přetrvat léta. Zaručeně.

 
 
Reklama