Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vychází třetí letošní číslo časopisu DŘEVO&stavby. DNES: ochutnávka online zdarma

Líbí se vám dřevostavby, v dřevostavbě bydlíte anebo si ji hodláte postavit? Pročtěte si náš časopis, který je plný inspirace a odborných, ale srozumitelných článků. Nové číslo právě vyšlo.

Co najdete v novém vydání časopisu DŘEVO&stavby?

V rámci celkem pěti redakčních návštěv se podíváte do Beskydské chalupy současnosti a nakouknete do domova plného symbiózy a volného prostoru.

Škola interiéru vám tentokrát představí, jaké krásy dokáže vytvořit mozaika v koupelně anebo co všechno, a především jak, je možné zařídit podle feng shui. Ukážeme vám kouzlo dveří bez zárubní a představíme biodesky a OSB desky, tentokrát ve trochu jiném světle.

V sekci vize jsme se nechali unést křišťálem (z ohořelého dřeva) a redaktorka Dana Jakoubková vám představí velmi atraktivní mini dřevostavbu. Článek má titulek Luxusní doupě. Jak se zrodil Petrof anebo co dokázal a co dalšího chystá jihočeský projekt Český ostrovní dům, hledejte také zkraje časopisu.

Stavíte a potřebujete informace? V aktuální čísle se dočtete vše o konstrukci těžkého skeletu, která je bytelnou kostrou dřevostavby. Poradíme i těm, kteří chtějí zateplovat střechu anebo chystají pořízení vstupních dveří. Vstupní dveře působí jako designový prvek a hrají velkou roli v celkovém dojmu stavby.

Jak ušetřit ? Jak zdravě ušetřit? Pořiďte si řízené větrání s rekuperací…

I ti z vás, kteří sní o koupacím jezírku najdou odpovědi na své dotazy; a z jezírka ladně přeskočíme do akvária, ve kterém se spokojeně bydlí už 6 let. Dle jeho majitelů údajně dokonce blaze.

Okno! Výběr oken také není jen tak, okno je totiž vizitkou vašeho domu…

Na jméně záleží a není tomu tak pouze u volby mezi Mařenkou nebo Janičkou. Když má firma opravdu dobré jméno, pak vám ji rádi doporučíme.

Přejeme příjemné čtení


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama