Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vnější stěny THERMO-PROTECT splňují veškerá kritéria pro nízkoenergetické domy

Ve snaze snížit nejvýraznější náklady na provoz rodinného domu, kterými jsou především náklady na vytápění, jsme připravili konstrukční systém montovaných domů - dřevostaveb HAAS FERTIGBAU, kde uspořené finance opravdu pocítíte.

Konstrukční systém montovaných domů HAAS FERTIGBAU je možno realizovat v několika provedeních certifikované vnější stěny THERMO-PROTECT, a to jak s parozábranou, tak i parobrzdou.

Systém s parozábranou
  • Tento certifikovaný systém, který je nazývám někdy také tzv. „difuzně uzavřený systém“, má ve dřevostavbách velmi dlouhou tradici. Nosné konstrukce vnějších stěn jsou spolu s dalšími důležitými vrstvami (např. tepelně izolačními apod.) dokonale chráněny proti pronikání vlhkosti z interiéru parotěsnou fólií – parozábranou. Tato fólie zajišťuje, že vnější stěna je v rámci celé své skladby neustále perfektně suchá a funkční.
Systém s parobrzdou
  • Certifikovaný systém vnějších stěn s parobrzdou je někdy také nazýván tzv. „difuzně otevřený systém“. Jedná se o systém, který připouští, aby část vlhkosti z interiéru vstoupila do konstrukce vnějších stěn, aby touto konstrukcí prostoupila a následně, aby se odpařila směrem ven do exteriéru. Vrstvou, která zabraňuje vstupu nadměrného množství vlhkosti do vnějších stěn, je zde právě parobrzda.

Podrobnosti o vnějších stěnách jsou připraveni vám sdělit naši obchodní zástupci.



Haas Fertigbau s.r.o.
logo Haas Fertigbau s.r.o.

V Haas Fertigbau plánujeme, vyrábíme a stavíme rodinné domy a další účelové stavby (mateřské školy, sportovní haly, zemědělské stavby, střešní a nosné konstrukce...) nejvyšší kvality. Patříme k vedoucím společnostem v odvětví dřevostaveb a naše postavení ...

 
 
Reklama