Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Dřevostavby a Moderní vytápění 2016 se blíží

Srdečně Vás zveme, abyste navštívili veletrhy věnované energeticky úspornému bydlení – jedinečné události konající se v Praze na Výstavišti v Holešovicích ve dnech 4. – 7. 2. 2016.

Ve střední hale Průmyslového paláce se můžete těšit v rámci veletrhu Dřevostavby na reálnou podobu moderní roubené stavby, třípodlažní objekt systému europanel, speciální interak-tivní expozice nebo masivní hradby kanadského srubu z různých typů průřezů. V pravém a levém křídle paláce naleznete systémy suché výstavby, podlahy, fasády nebo dřevoobráběcí stroje. Nebudou zde chybět ani izolační systémy, stínící technika, okna, nářadí anebo nosné konstrukce. Zájemci o obor se zde mohou seznámit se zástupci nejvýznamnějších škol.

Návštěvníci souběžného veletrhu Moderní vytápění se mohou těšit na novinky ze světa tepelných čerpadel, solárních panelů, vytápění pomocí kotlů nebo desénových krbů a kamen. Ani zde nebude chybět doprovodný program na aktuální témata z oboru vytápění. Odborníci zde představí koncepce programů Nová kotlíková dotace, Nová zelená úsporám, Tepelné čerpadlo jako úsporný a moderní zdroj vytápění a chlazení a novou povinnost označovat spotřebiče určené pro vytápění a ohřev vody energetickými štítky.


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama