Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů Dřevostavby začíná 4. února

Dřevo je a vždy bude obnovitelným přírodním zdrojem a zůstane ve všech formách zpracování nepostradatelnou součástí používaných materiálů v oblasti stavitelství.

Veletrh Dřevostavby je jedinečný svým rozsahem zaměření, popularizuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti. Na Výstavišti Praha Holešovice získáte od 4. do 7. února 2016 kontakty na architekty, kvalitní stavební firmy, dodavatele dřeva ve všech podobách, dodavatele izolací, oken, dveří, podlah, schodů, dřevozpracujících strojů, softwaru a veškerého potřebného nářadí.

Pro odborníky, projektanty, investory, stavebníky a zájemce o moderní nízkoenergetické a pasivní dřevostavby, sruby i roubenky, bude opět připraven atraktivní doprovodný program. Každý výstavní den se doprovodný program dotýká nejdůležitějších témat architektury, konstrukcí, technologií, úspor energií a financí, potřebných k realizaci stavby, zhostí se ho nejvýznamnější autority oboru. Stejně jako loni se můžete těšit na největší nesoutěžní přehlídku dřevěné architektury v Česku a na Slovensku – Salon dřevostaveb a jeho tradiční součást Mozaiku dřevostaveb.
Veletrh Dřevostavby, zdroj: www.drevostavby.eu
Veletrh Dřevostavby, zdroj: www.drevostavby.eu

Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama