Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dřevostavba byla srdcovou i rozumovou volbou

Když se manželé Červení rozhodovali, jaké si pořídí bydlení, dřevostavba vyhrála. Hlavními důvody této volby byly láska ke dřevu, důvěra v moderní systémy suchého stavebnictví a v neposlední řadě rychlost výstavby.

V rodinném domě v Rýmařově strávili první rok a nízké náklady na vytápění předčili jejich očekávání.

V rodinném domě v okrese Bruntál žije čtyřčlenná rodina – dva dospělí a dvě děti. Prakticky řešená montovaná dřevostavba od RD Rýmařov nabízí rodině dostatek prostoru a soukromí. Pozitivní roli při výběru bydlení hrála energetická nenáročnost, rychlost a přesnost výstavby, akustika budovy a absence veškerých vícenákladů spojených se stavbou.

Při stavbě domu nebyly použity složité a drahé technologie, dům nesplňuje kritéria pasivního domu. I tak jsou roční náklady na vytápění pouze 8 000 Kč. Jak je vidět, jednoduchost skrývá nejen krásu, ale mnohdy i úsporu.

Projekt CESTY DŘEVA poradí zájemcům o nové bydlení

Přemýšlíte i vy o novém bydlení a nevíte, jakému typu domu dát přednost? Komplexní představu o dřevostavbách i obecně o materiálu dřevo si budete moci udělat na chystaném veletrhu CESTY DŘEVA. Ten se v premiéře uskuteční souběžně s veletrhem nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV, od 21. do 23. ledna 2016 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.



ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama