Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KASPER CZ na veletrhu dřevěných staveb nabídne 20 let zkušeností v oboru

Desítky vystavovatelů, praktické ukázky, diskusní fóra, to je 10. Mezinárodní veletrh dřevěných staveb, který se ve dnech 11. - 14. 2. 2015 uskuteční na Výstavišti v Praze.

Úzce specializovaný veletrh zaměřený na dřevostavby má opět co nabídnout. Veřejnost zde najde informace o využití dřeva a materiálů na bázi dřeva ve stavebnictví a zpracování plně obnovitelných zdrojů.

Veletrh nabízí ucelený přehled o situaci na trhu, seznamuje s novinkami či novými trendy, umožňuje získat informace o konkrétních cenách a produktech. Během čtyř dní se zde představí přední výrobci a dodavatelé, architekti, projektanti a zpracovatelé dřeva. Jedním z nich bude opět i firma KASPER CZ, která vloni oslavila 20 let na trhu a která se na veletrhu představí již po několikáté.

KASPER CZ nabízí ucelené služby v otázce dřevěných nosných konstrukcí v podstatě všeho druhu, od dřevěných vazníků se styčníkovou deskou, přes klasicky vázané krovy, nosné konstrukce z lepeného dřeva až po nosné stěnové dílce na bázi dřeva. Tato firma vám garantuje i komplexnost v oblasti technického a statického poradenství v oblasti dřevěných nosných konstrukcí hlavně pro projektanty ve fázi předprojektové přípravy samotné stavby. Mezi její poslední zajímavé reference patří například rekonstrukce krovu barokní sýpky ze 17. století v Břešťanech, kde KASPER CZ vyrobil a dodává klasicky vázaný krov z lepeného dřeva.

Prostory Výstaviště budou otevřeny od desáté dopolední do šesti večer. Celodenní vstupenka vyjde na 150 Kč, slevy budou mít studenti a děti do 15 let.

 
 
Reklama