Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

20 let ATRIUM s limitovanou jubilejní akční nabídkou

Do prosince 2013 jsou pro zákazníky firmy ATRIUM připraveny čtyři typy dřevostaveb za akční ceny. Investor navíc získá akční balíček ATRIUM s difuzně otevřenou konstrukcí DifuTech® s 15 mm sádrovláknitou deskou fermacell.

20 let ATRIUM s limitovanou jubilejní akční nabídkou a jubilejním bonusem

Od poloviny září nejpozději do poloviny prosince jsou pro prvních 20 zákazníků, kteří uzavřou Smlouvu o výstavbě domu s firmou ATRIUM, připraveny čtyři typy dřevostaveb za akční ceny. 20 let zkušeností významného tuzemského výrobce dřevostaveb tak připomíná 20 domů za historicky nejnižší akční ceny.

Bungalov NOVA 109 je v provedení All inclusive dostupný již za 2.493.100 Kč, jubilejním bonusem je zastřešení terasy zdarma.
Druhý z bungalovů – VELA 115 All inclusive získá zákazník za 2.494.800 Kč, bonusem je valbová střecha zdarma.
Dvoupodlažní dům VARIANT 134 All inclusive stojí 2.592.900 Kč a bonusem navíc je zádveří zdarma.
Akční cena největšího ze čtyř domů této akční nabídky - VARIANT 136 All Inclusive je 2.796.000,-Kč, jako bonus zdarma získá zákazník, který si vybere tento typ domu, také zádveří zdarma.

Zdarma získá navíc investor ke každému akčnímu domu jubilejní akční balíček ATRIUM s difuzně otevřenou konstrukcí DifuTech® s 15 mm sádrovláknitou deskou fermacell. Ta plní statickou, protipožární a akustickou funkci a nadstandardně vyhovuje také bodovému zavěšování předmětů na stěny. Součástí akčního balíčku je i komplexní zateplení ATRIUM IZO PLUS, izolační trojskla do oken a minerální izolaci PURE ONE.

Podrobné informace k akční nabídce dřevostaveb ATRIUM.

20 let ATRIUM s limitovanou jubilejní akční nabídkou a jubilejním bonusem akce fermacell dřevostavba
20 let ATRIUM s limitovanou jubilejní akční nabídkou a jubilejním bonusem

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama