Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cesta ze sídliště? Malometrážní domy ELK Compact

Malometrážní nízkoenergetické domy ELK Compact od společnosti ELK jsou určeny všem, kteří preferují bydlení v rodinném domě, kladou důraz na kvalitu a současně vítají maximální cenovou dostupnost.

ELK Compact malometrážní nízkoenergetická montovaná dřevostavba

Dřevostavby Compact od největšího tradičního výrobce dřevostaveb ELK jsou nabízeny ve čtyřech velikostech (od 57 m2 do 74 m2) s variabilními typy střech. Domy ELK Compact jsou svou velikostí vhodné i na menší pozemky, navíc se hodí i do zahrádkářských kolonií a dalších podobných lokalit. Malometrážní domy ocení především dvojice bez ohledu na generační příslušnost. Cena těchto domů přitom začíná na 1,2 mil. Kč v základním provedení.

Nejmenší nízkoenergetický dům ELK Compact 57 nabídne na ploše 57 m2 dispozici 2+kk (obývací pokoj s kuchyní a ložnici), koupelnu a zádveří. Největší dům této nové řady, ELK Compact 74 s obytnou plochou 74 m2 má čtvercový půdorys a částečně zastřešená terasa, která je integrována k domu, zvětšuje v letních měsících obytný prostor.

Dům ELK Compact je nízkoenergetická montovaná dřevostavba, dřevěná rámová konstrukce je vyplněná tepelnou a zvukovou izolací. Uvnitř je opláštěná sádrokartonovými deskami a z vnější strany uzavřená sádrovláknitou deskou se zatepleným fasádním systémem. Stropy tvoří dřevěná nosná konstrukce s tepelnými izolacemi.

S domem Compact od ELK si kupujete spolu s pohodlným a vysněným bydlením také perfektní zákaznický servis, který zahrnuje nejen kompletní finanční a stavební poradenství, ale také záruční a pozáruční servis, péči o zákazníka po celou dobu vývoje zakázky a po dobu užívání domu. Rodinné domy od společnosti ELK jsou domy pro život, ve kterých bydlí již desetitisíce rodin po celé Evropě.

Více informací naleznete na www.elk.cz
 
 
Reklama