Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Do konce března komín vč. krbu nebo podlahové topení ZDARMA!

Při podpisu smlouvy do 31.3.2013 je pro nové klienty připravena akce v podobě nadstandardní výbavy domu. Pro dům zvenčí dokončený - komín Schiedel vč. krbu, pro dům na klíč - el. podlahové topení.

Pokud si zákazník objedná dům zvenčí dokončený, bude mu v domě instalován komín s intergrovanou krbovou vložkou Kingfire-PARAT od firmy Schiedel. Jedná se o komín vhodný převážně pro dřevostavby, protože je montovaný ze dvou kusů a krbová vložka je součástí komínového tělesa. Krb v tomto případě zabírá plochu menší 0,5m2 včetně obložení. Proto je vhodný i pro domky s menší podlahovou plochou.

Pokud zákazník zvolí variantu na klíč, bude mu do domu jako nadstandard instalováno podlahové topení. Podlahové topení má spoustu výhod, zejména to, že na stěně nezabírají místo konvektory, topení je bezprašné. Dále tím, že teplý vzduch stoupá od podlahy vzhůru a otopná plocha je větší, tím šetří energii, protože je v domě dříve pocit tepla a není třeba topit na tak vysokou tepotu jakoby tomu bylo u lokálního topidla.

ms haus schiedel komín krb podlahové topení zdarma akce
 
 
Reklama