Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový KUBIS 631 za bezkonkurenční cenu si prohlédněte na stánku RD Rýmařov

V ceně dodávky domu o 102 m2 za 1.999.999 Kč s DPH máte navíc inteligentní systém řízení vytápění a větrání SIEMENS Synco Living, garážové stání a základovou desku i dopravu. Více do neděle 24.2.2013 na stánku P55.

Navštivte Mezinárodní veletrh dřevostaveb a seznamte se s naším novým domem KUBIS 631!


Dveře 8. Mezinárodního veletrhu dřevostaveb, konstrukcí, materiálů a úspor energií budou otevřeny od 21. - 24. 2. 2013 na výstavišti Praha-Holešovice. RD Rýmařov má tu čest představit vám jedinečný model domu KUBIS 631, který je revoluční novinkou na trhu s dřevostavbami. Navštivte nás na stánku P55, kde vám poskytneme všechny informace o novém KUBIS 631. Moderní rodinný dům o dispozicích 5 + kk za necelé 2 miliony s DPH a základovou deskou? To tu ještě nebylo!

Sen se stává skutečností – prostorný rodinný dům na klíč za 1.999.999 Kč včetně DPH a základové desky!

Zdá se vám o svém budoucím hnízdě, ve kterém se budou prohánět děti a radostně výskat, ale náhle se ten sen změní v noční můru, kde se na vás šklebí hrozivě vysoká splátka hypotéky? Tak s tím se rozlučte, protože KUBIS 631 od RD Rýmařov o rozměrech 9,24 x 6,81 m, dispozicích 4 + kk nebo 5 + kk a užitkové ploše 102,61 m2 poskytne celé rodinně perfektní zázemí pro spokojený život, a to za necelé 2 miliony! Díky sedlové střeše o sklonu 25° bude i vrchní podlaží dostatečně prostorné a vyhnete se tak vysokým výdajům za nábytek na míru, jako je to u klasického podkroví.

Současná doba si doslova říká o energeticky efektivní dům. Abyste bydlením v KUBIS 631 ještě více ušetřili, dostanete k němu inteligentní systém řízení vytápění a větrání. Navázali jsme úspěšnou spolupráci s firmou SIEMENS, která vyvinula špičkový systém automatizace domácnosti – v ceně domu tedy budete mít samostatnou regulaci teploty v každé místnosti, ventilační systém řízený čidlem, jako nástavbová možnost je ovládání celého systému přes internet či chytrý telefon.

 
 
Reklama