Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Toužíte po moderních dveřích v interiéru? Zkuste skryté zárubně!

Chystáte se do svého interiéru koupit nové dveře? Architekti a designéři v moderním prostoru neřeší pouze vzhled dveří, ale též požadují jejich perfektní funkčnost. Nové trendy přináší k českým i slovenským zákazníkům firma FILOMURO – dveře a skryté zárubně.

Instalace skryté zárubně

Aby byla zárubeň opravdu skrytá, instaluje se do stěny, nebo sádrokartonové příčky. Dveře od stěny odděluje jen velmi úzká zárubeň. Opticky zmizí v momentě, kdy se dokončí povrchová úprava zdi. Dveře mohou splynout s okolními stěnami tak, že jejich povrch sladíte stejnou barvou, ozdobnou omítkou, štukem, tapetou či stěrkou. Okamžitě tak získáte pocit většího prostoru a určité jednolitosti.

Udělejte z dveří dominantu

Nelíbí se vám až moc jednoduché minimalistické interiéry? Pak udělejte ze dveří a skrytých zárubní Filomuro dominantu! Oddělte jejich barvu od barvy stěn, dejte jim odlišnou texturu. Velmi oblíbeným materiálem interiérových dveří je také sklo. Dnes už jsou dveře v tomto stylu vyráběny z bezpečnostního skla, a tak se nemusíte bát o jejich křehkost. Neomezuje vás ani jejich výsledná podoba, protože zvolit si můžete ze široké škály povrchových úprav.

Dveře už dávno nejsou jen funkčním prvkem

Až donedávna byly pro mnoho lidí dveře a zárubně nevýrazným, ale zcela potřebným prvkem v interiéru. Měly hlavně tlumit okolní ruch a oddělovat místnosti. Nové trendy v bydlení však ze dveří a jejich zárubní udělaly artikl, který může prostoru nabídnout mnohem více. V posledních měsících jsou absolutním hitem dveře posuvné, které šetří místo a vypadají skvěle.


Skryté zárubně i bezobložková pouzdra pro posuvné dveře nabízí společnost FILOMURO. Přijeďte se o kvalitě a perfektním vzhledu přesvědčit do dvou vzorkoven (Kolín a Brno) a všechny novinky sledujte na Facebooku.


DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.