Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hlasujte pro nejlepší studentské návrhy dřevěných staveb a vyhrajte

Soutěž Stavby s vůní dřeva podporuje zájem studentů o dřevo jako o obnovitelný stavební materiál. Pátý ročník je výjimečný tím, že o vítězích soutěže rozhoduje nejen odborná porota, ale také veřejnost.

Hlasovat je možné celé léto ve dvou soutěžních kategoriích Návrhy dřevěných konstrukcí a Návrhy dřevěných staveb.
Hlasovat je možné celé léto ve dvou soutěžních kategoriích Návrhy dřevěných konstrukcí a Návrhy dřevěných staveb

Hlasovat je možné celé léto od 10. července až do 3. září ve dvou soutěžních kategoriích Návrhy dřevěných konstrukcí a Návrhy dřevěných staveb. Hlasující, který bude hlasovat v obou kategoriích a správně zodpoví jednoduchou soutěžní otázku, může vyhrát sadu dřevěných módních doplňků od společnosti Desles.

Neváhejte a hlasujte.

Soutěž vyhlašuje Nadace dřevo pro život, jejímž posláním je podporovat dřevo jako naši významnou obnovitelnou surovinu. Ve svých projektech veřejnosti ukazuje, že se nemusí o české lesy bát. Naši lesníci se o ně dobře starají a plochy porostlé lesem i zásoba dříví v lesích přibývá.


Nadace dřevo pro život
logo Nadace dřevo pro život

Posláním Nadace dřevo pro život je podporovat dřevo jako domácí obnovitelnou surovinu pro každodenní využití, a tím chránit naše neobnovitelné zdroje i pro další generace. Nadace dřevo pro život organizuje každoročně velké množství aktivit, kterými pomáhá ...

 
 
Reklama