Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ELK Holding AG změnila v průběhu letošního roku prodejní strategii pro ČR

Pro českou pobočku ELK Holding AG zůstává jedním z hlavních úkolů výroba zakázek pro mateřskou společnost v Rakousku. Nabídka rodinných domů na českém trhu se sjednotila s nabídkou rakouské mateřské firmy.

Působení společnosti ELK s.r.o. na českém trhu

Společnost ELK s.r.o., Planá nad Lužnicí, která patří do holdingu jednoho z největších evropských výrobců dřevostaveb, ELK Holding AG, změnila v průběhu letošního roku v České republice prodejní strategii. Společnost se nyní orientuje pouze na nízkoenergetické, pasivní a srubové domy v rakouském standardu společnosti ELK. Nabídka rodinných domů na českém trhu se sjednotila s nabídkou rakouské mateřské firmy.

Pro českou pobočku, která byla založena před více než 25 lety, zůstává jedním z hlavních úkolů výroba zakázek pro mateřskou společnost v Rakousku. V současné době je výroba ve dvousměnném provozu zaplněna především projekty pro Velkou Británii, kde ELK realizuje stavby občanské vybavenosti a komerční budovy, jako jsou např. mateřské školy, univerzitní koleje, kancelářské prostory apod.

Rakouský koncern ELK je rodinný podnik s více než třicetiletou historií. V současné době je evropským lídrem v oblasti montovaných dřevostaveb. S výrobními závody v Rakousku a České republice a více než 1 300 zaměstnanci již vytvořil domovy pro více než 40 tisíc zákazníků. ELK je kromě nabídky rodinných domů úspěšný také ve výstavbě komerčních objektů (např. hotely) a staveb občanské vybavenosti, jako jsou vysoké školy nebo mateřské školy.

ELK změnila prodejní strategii, výrobní závod Rakousko

V České republice zahájila firma ELK s.r.o. svou působnost otevřením výrobního závodu v roce 1989 v Plané nad Lužnicí. Na český trh pak vstoupila v roce 2006 s nabídkou nízkoenergetických montovaných dřevostaveb, srubů a v dalších letech doplnila nabídku o pasivní domy jak v typových řadách, tak s možností individuálních řešení. Domy ELK jsou domy pro život s vysokým standardem, nízkou spotřebou energií a rozsáhlým servisem dostupné pro každého. Domy vyrobené v Čechách v rakouské kvalitě, která je pro ELK prioritou.

 
 
Reklama