Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montované dřevostavby pod značkou bauMaxDům

Společnosti ELK a bauMax budou v rámci spolupráce nabízet na českém trhu montované dřevostavby pod značkou bauMaxDům

Společnost ELK s. r. o., přední výrobce montovaných dřevostaveb s výrobním závodem v Plané nad Lužnicí, uzavřela spolupráci s firmou bauMax, díky které českým zákazníkům nabídne realizaci domu s možností dispozičního a interiérového dokončení svépomocí. První objednávky pod značkou bauMaxDům budou moci zákazníci zadat již v září letošního roku ve vybraných prodejnách bauMax. Cena domů bude začínat pod hranicí 1,5 milionu korun u typu BX 89 s užitnou plochou 89 m² a bude zahrnovat zvenčí kompletně dokončenou stavbu, včetně montáže od odborníků ELK.

„Stejný model spolupráce nabízí ELK a bauMax na svém domovském trhu v Rakousku pod značkou bauMaxHaus úspěšně už 6 let. Tyto domy tvoří asi 16,5% podíl ze všech realizovaných montovaných dřevostaveb z produkce ELK,“ říká jednatel ELK Marcel Kaštovský a dodává: „Češi jsou národem kutilů, a proto věřím, že tuto alternativu s vysokým zastoupením dodělávek svépomocí dokážou ocenit.“

V první fázi bude prodej bauMaxDomů probíhat ve třech vybraných hobby marketech, do budoucna je plánováno jeho rozšíření až na 10 prodejních míst. Zákazník bude vybírat z typových domů pod označením bauMaxDům, které pocházejí z produkce ELK. Smluvní vztah bude uzavírat s firmou ELK s. r. o. V kupní ceně je zvenčí kompletně dokončená stavba, včetně montáže domu, s 30letou zárukou na nosnou konstrukci a základní materiál z nabídky bauMax na dodělávky svépomocí.

„BauMaxDům bude po montáži vypadat zvenku jako hotový dům. Benefitem pro zákazníky je možnost vlastního dispozičního řešení, volby umístění rozvodů a finálního výběru povrchů a jejich realizace svépomocí,“ říká Michal Moureček, vedoucí prodeje společnosti bauMax. „Při konzultaci interiérových dodělávek a dodávce vybraných materiálů v přesně vypočteném množství pomohou naši odborníci, kteří budou pro práci se značkou bauMaxDům speciálně vyškoleni,“ doplňuje.

 
 
Reklama